Optreden van De Nok bij Oudburg Bergen

Algemeen
De Nok.
De Nok. (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Nu de geplande optredens van De Nok niet kunnen doorgaan en de band graag uitreikt naar mensen die het kunnen gebruiken, verzorgt De Nok aanstaande donderdagmiddag 26 maart verzorgt een optreden voor de bewoners en het personeel van Verzorgingstehuis Oudburg in Bergen.

De Nok betekent: mooie zwoele zang, lekkere dansmuziek, coole jazz en geraakt worden door melancholische klanken. "We gaan twee sets spelen voor twee verschillende groepen bewoners om hen een hart onder de riem te steken. Het zijn moeilijke tijden met veel onzekerheid en vooral eenzaamheid voor hen. We hopen op deze wijze de bewoners en het personeel met onze muziek een luchtig moment, enige blijdschap en vreugde te mogen geven. Uiteraard nemen we de vereiste maatregelen. We zorgen voor ruime afstand tussen elkaar als bandleden.. en we spelen buiten op geruime afstand van Oudburg. De bewoners en het personeel zullen vanaf de balkons van het tehuis ons publiek zijn", aldus Arnauld van Hees namens De Nok.

De band bestaat uit: Betty Borstlap (zang), Jan-Jaap Spaargaren (blazer), Willem van Eeden (gitaar), Peter Asbeek Brusse (contrabas), Arnauld van Hees (drums, percussie).