Hoofdsponsors Oosterbaan en Lemmink blijven Egmondia trouw

Sport
Arie Hendrik Visser (links) en Hans Lemmink verlengen hun hoofdsponsorschap.
Arie Hendrik Visser (links) en Hans Lemmink verlengen hun hoofdsponsorschap. (Foto: aangeleverd).)

De gesprekken tussen de club en beide sponsors waren, net zoals de laatste jaren, ook nu weer positief en de verlenging was dan ook snel beklonken. Het contract, dat al vijf voetbaljaargangen loopt, wordt niet alleen verlengd maar ook uitgebreid. Vanaf komend voetbalseizoen zal het tweede elftal namelijk weer onderdeel uitmaken van de selectie en dus zijn de sponsornamen niet alleen op de kleding van Egmondia 1 te zien, maar ook op het shirt van Egmondia 2 pronken.

EGMOND AAN ZEE - In deze vreemde tijden is de steun van vrienden nóg belangrijker. Om die reden is VV Egmondia dan ook erg blij dat zowel Arie Hendrik Visser als Hans Lemmink het hoofdsponsorschap verlengen. Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen en Lemmink Finance zijn dan ook meer dan sponsors, het zijn vrienden van de club.

Meer hardlopers

Beide ondernemers zijn nog steeds open en kunnen gelukkig door blijven draaien. Arie Hendrik vertelt: "Door de vervroegde zomerstop trekken veel voetballers de hardloopschoenen aan. Natuurlijk help ik ze graag met het vinden van de juiste schoenen." Ook Lemmink Finance blijft de mensen voorzien van advies. "Dat kan telefonisch, met een videobelletje of over de mail", vertelt Hans Lemmink. "Daarnaast verloot ik via Facebook af en toe wat leuke diner- of cadeaubonnen van andere Egmondse ondernemers, alle kleine beetjes helpen immers.”, zegt hij.

Acties onder de aandacht

"Ook wij willen onze sponsors graag blijven helpen", vertelt Paul Kager, die sinds enkele weken de sponsoring van de club wat probeert aan te jagen. "Het is nu inderdaad een lastig moment", geeft hij toe. "Maar dit kan ook juist een goed moment zijn om een kortingsactie, online webshop of haal-en-breng-service van een restaurant die Egmondia sponsort onder de aandacht van de leden te brengen. Dat doen wij dan ook graag!".

Steun je club

Ook is Paul, samen met de andere bestuursleden, druk aan het bedenken welke andere mogelijkheden er zijn om inkomsten en donaties te genereren. "De jaarlijkse familiedag en ons grote Zuiderduin jeugdtoernooi zijn al afgelast en ook het doorgaan van de Strand6daagse is hoogst onzeker. Alle suggesties van leden, supporters of sponsors om de club te helpen zijn dan ook van harte welkom op sponsoring@egmondia.com", besluit hij.