Zomerconcerten in Vredeskerkje

Algemeen
Wies & De Liefde zingt en speelt eigen werk, gevoed door folk en kleinkunst.
Wies & De Liefde zingt en speelt eigen werk, gevoed door folk en kleinkunst. (Foto: Aangeleverd)

BERGEN AAN ZEE - Het Vredeskerkje en Kunstgetij zorgen ervoor dat er toch muziek klinkt deze zomer, ook al is het dan anders dan andere jaren: twee zomerconcerten per dag in, en wellicht per half juli rondom het Vredeskerkje op alle donderdagen in juli en augustus!

Kunstgetij pakt draad weer op met veel lokale topmusici

De uitgenodigde musici geven twee keer een concert van een klein uur, waardoor er meer belangstellenden kunnen meegenieten. De toegangsprijzen zijn laag, zodat iedereen weer kan wennen. De concerten zijn op 9, 16, 23 en 30 juli en op 6, 13, 20 en 27 augustus, telkens om 17.00 en 19.30 uur. De zaal is een half uur van tevoren open.

Twee concerten per keer, dus meer mensen kunnen meegenieten

Lokale helden

Kunstgetij heeft deze keer onder meer musici uit Bergen en omgeving uitgenodigd. Het duo Anita Sanders/Hans van Gelderen bijt het spits af op 9 juli. Verder treden op Helen Botman en Peter van Vleuten, Wies & De Liefde, troubadour Bert van Baar, Trio Son Cubano, sopraan Johannette Zomer, het kersverse ‘Duas Luas’ gevormd door zangeres Betty Borstlap en gitarist Ton Mulders, en de topviolisten Tim Kliphuis en Janneke van Prooijen met een zinderend zigeunermuziekprogramma (De Zigeuner Canon). In de tweede helft van juli hoopt Kunstgetij op deze prachtige plek in de duinen de concerten rondom, dus buiten, op het terrein van het kerkje te laten plaatsvinden.

Reserveren via kaartverkoop@kunstgetij.nl of bel 06-50584308, vergeet niet datum en tijdstip vermelden. Voor alle info en coronarichtlijnen, kijk op www.kunstgetij.nl.

Trio Son Cubano: salsa-muziek uit Cuba.