Expositie en workshops Esther Leijen

Cultuur
Schilderij Esther Leijen.
Schilderij Esther Leijen.

EGMOND BINNEN - De broeders van de Abdij van Egmond verwelkomen vanaf 8 september tot en met 17 oktober kunstenares Esther Leijen uit Egmond Binnen als exposant in het restaurant. Ze hebben samen met Esther de expositieruimte ingericht met inachtneming van de RIVM-normen tegen verspreiding van Covid-19.  

Ingezonden

Esther is een autodidact kunstenares en maakt voornamelijk kleurige figuratieve kunst. Wanneer zij begint is het altijd een verrassing waar zij eindigt waarbij het maakproces net zo belangrijk is als het resultaat. U kunt dat samen met haar ervaren op zaterdag 12 september tijdens een workshop intuïtief schilderen bij de Abdij. Die middag neemt zij deelnemers mee in het intuïtieve schilderproces. Deelnemers nemen het schilderij dat u heeft gemaakt mee naar huis. Tijdens de herfstvakantie doet zij ditzelfde met een groepje kinderen op vrijdag 16 oktober.  

De expositie is gratis toegankelijk en geopend van 8 september tot en met 17 oktober 2020 op dinsdag t/m zaterdag van 11:00 uur t/m 16:30 uur. Via de website www.abdijvanegmond.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de workshop Intuïtief schilderen voor volwassenen (maximaal 6) op 12 september van 13:30 – 16:00 uur. Ingang: Abdijwinkel, Vennewatersweg 27a, 1935 AR Egmond-Binnen.