Informatiebijeenkomst Studiekring50plus

Algemeen
Informatiebijeenkomst Studiekring50plus.
Informatiebijeenkomst Studiekring50plus. Foto: Chris Rode

BERGEN - Wil je als 50-plusser breed geïnteresseerd blijven? Of naast dan wel na een actieve baan nieuwe mensen leren kennen? Dan is een Studiekring een ideale ontmoetingsplek. In Bergen starten we een nieuwe studiekring op. Op dinsdagavond 29 september is er van 19.00 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst waarop je kunt horen wat een studiekring inhoud en waarom deelname zo leuk en nuttig is.

Een studiekring komt éénmaal per twee weken bij elkaar en een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Een studiekring bestaat uit een vaste groep van 10 tot 15 personen. Aan de orde komen alle mogelijke, zelf gekozen onderwerpen. Die kunnen betrekking hebben op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis en ervaring, die je met anderen wilt delen. Vaak ontstaan er binnen een studiekring hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan. Meer informatie kun je vinden op de website www.studiekringen50plus.nl.

Aanmelden

Meer weten? Je bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1. De koffie en thee staan klaar en we hopen je dan te zien. Ken je andere senioren die mogelijk ook geïnteresseerd zijn, neem die dan vooral mee. Aanmelden kan bij Elfrith Schumacher (Stichting Welzijn Bergen) tel: 072 – 582 1450 of e-mail e.schumacher@welzijnbergen.nl. De toegang is gratis.