Aanmelden webinars zonnepanelenactie Bergen

Algemeen
Ziet jouw dak er straks zo uit?
Ziet jouw dak er straks zo uit? Foto: Pexels.com

BERGEN - Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Bergen ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en Bergen Energie. Binnenkort worden hierover webinars gehouden waar u zich voor kunt inschrijven. Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen.

Inwoners kunnen zich laten informeren over deze zonnepanelen-actie door het bijwonen van één van de drie digitale informatieavonden. Vervolgens kunnen inwoners zich vrijblijvend en gratis aanmelden en één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Zij maken vervolgens een aanbod op maat. Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden.

Digitale informatieavonden

Vanwege de coronamaatregelen zijn de informatieavonden digitaal. Belangstellenden kunnen vanuit huis deelnemen en de bijeenkomst volgen. De live-uitzendingen zijn op: Donderdag 1 oktober om 20.00 uur, Dinsdag 6 oktober om 20.00 uur en Woensdag 7 oktober om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen als u aan een van de avonden wilt deelnemen.

Meer weten wat de gemeente Bergen doet in de overstap naar duurzame energie? Kijk dan op www.bergen-nh.nl/energie.