Egmondse Eredivisionist live te volgen

Algemeen
Nico Pronk, voorzitter van zaalvoetbalvereniging White Stones
Nico Pronk, voorzitter van zaalvoetbalvereniging White Stones (Foto: Archief Rodi Media | Vincent de Vries)

EGMOND AAN ZEE - Eredivisionist White Stones draait dit seizoen geweldig. De zaalvoetballende sterren uit Egmond hebben na vijf wedstrijden zonder verlies een voorlopige tweede plaats op de ranglijst. Een wonder? Ja, een beetje wel. Het afgelopen seizoen waren de Stones het lelijke eendje van de Eredivisie en degradatie leek onvermijdelijk. Maar de door het Coronavirus afgebroken competitie werd niet uitgespeeld en White Stones bleef behouden voor het hoogste zaalvoetbalniveau.

Genieten van lokale baltovenaars

En nu is alles anders. De Egmondse harde kern van het team is aangevuld met de teruggekeerde Raymond de Waard en een 6-tal nieuwe spelers. In de breedte is de ploeg nu veel competitiever en er wordt wekelijks fanatiek getraind. Daarnaast heeft het in nieuwkomer Yassine Zakir een 22-jarige supertalent in de gelederen. Zijn handelingssnelheid is ongekend en verder is de man super behendig en akelig doeltreffend.

White Stones Live!

Helaas mag niemand White Stones nu live zien spelen. Een aantal trouwe sponsoren van White Stones hebben echter de komende twee weken een livestream mogelijk gemaakt. Vrijdag 9 oktober (FC Marlene) en vrijdag 16 oktober (HZV/Het Vennewater) zijn allebei vanaf 20.15 uur zijn de wedstrijden live te volgen via: de Facebook site van White Stones en op www.eredivisie-zaalvoetbal.nl. Zo kunnen we toch nog meegenieten van het huidige succes van de Egmondse baltovenaars.

Talent

Vorige week gaf voorzitter Nico Pronk nog te kennen dat een aanmerkelijk deel van het huidige succes te danken is aan coaches Rogier Bunink en Fred de Waard. ‘’Daarnaast zijn er ook nog een aantal geroutineerde veldvoetballers bij gekomen, die naar het aanziet, snel de futsal speelwijze oppikken. We beschikken dit jaar dus over een brede, getalenteerde selectie met een sterke mentale instelling’’, aldus Nico.

https://www.youtube/whitestones.