Watertanden in Mulder’s Kookwinkel

Partnerbijdrage
Hoeveel afwasborstels tel jij? Doe mee en maak kans op een pannenset van Le Creuset.
Hoeveel afwasborstels tel jij? Doe mee en maak kans op een pannenset van Le Creuset. (Foto: Vincent de Vries)

ALKMAAR – Gelukkig zijn ze er nog. Van die ‘ouderwetse’ speciaalzaken waar ze binnen één vakgebied alles verkopen waar jij blij van wordt. Mulder’s Kookwinkel aan de Gedempte Nieuwesloot is zo’n zaak waar elke kookliefhebber spontaan begint te watertanden. Heel speciaal voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. En vind jij gietijzeren pannen ook zo mooi? Lees dan snel verder, want bij Mulder’s Kookwinkel kun je een set van Le Creuset winnen!

Doe mee en win een Le Creuset pannenset

In deze tijd, waarin wij meer binnen dan buiten leven, is het tijd om in huis aan de slag te gaan. “Mensen hebben minder uitjes en willen het thuis gezellig maken”, zegt Michael die samen met zijn team de winkel runt. “Daar hoort heerlijk koken en lekker bakken zeker bij en dus zien wij meer klanten in de winkel.”

Passie

Michael en Yvonne van der Linden zijn al jaren trotse eigenaren van Mulder’s Kookwinkel. In 2008 namen zij het bedrijf over van Yvonne haar ouders. Die het op hun beurt in 1994 hebben overgenomen van meneer Mulder, die de winkel begon in 1985. Samen met een trouw team, kun je zeggen dat er met recht specialisten in de winkel staan. Met elkaar bezitten zij een brok aan vakkennis. Koppel dat aan een zeer uitgebreid assortiment en een uitstekende service en je hebt het over een topwinkel van niveau.

Fraai gereedschap

“Wij verkopen alleen maar goed keukengereedschap van hoge kwaliteit waar je heel lang van kunt genieten. Zo hebben wij een mooie uitgebreide collectie inductiegeschikte pannen, gesmede keukenmessen en goede schilmesjes. Vergeet vooral de bakartikelen niet, deze zijn volop aanwezig voor zowel het bakken van broden, maar zeker ook voor smakelijke taarten in allerlei vormen en maten. Onze producten zijn goed, duurzaam en zorgen voor jarenlang kookplezier. Uiteraard werken wij met diverse prijsklassen, maar alles wat we verkopen is zonder meer goed.”

Win een pannenset!

Michael nodigt iedereen uit een gokje te wagen en zo kans te maken op een gietijzeren steelpan en braadpan van Le Creuset, ter waarde van 450 euro! Vanaf dit moment staat in de etalage van Mulder’s Kookwinkel een pan vol met afwasborstels, maar hoeveel zijn het er precies? Het antwoord kun je mailen naar mail@mulderskookwinkel.nl of achterlaten in de winkel.

Mulder’s Kookwinkel: Gedempte Nieuwesloot 56, www.mulderskookwinkel.nl, 072 - 5154956.