Hospice Egmond start in januari

Algemeen
Afbeelding
Foto: Paul b. Bakker

EGMOND AN ZEE - De voltooiing van Hospice Egmond komt in zicht. Vanaf 11 januari 2021 zijn de eerste gasten welkom. Kort daarvoor, op donderdagmiddag 7 januari zullen burgemeester Peter Rehwinkel van Bergen en initiatiefneemster Jessica Zwart-Neeter samen de officiële opening verrichten.

‘’We zijn heel erg dankbaar’’

Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat een korte sobere plechtigheid zonder publiek, in verband met de dan geldende corona-maatregelen. Desalniettemin is er vreugde bij het bestuur.

Steun

Jan Mesu, voorzitter van het hospice-bestuur, is opgetogen over de grote steun vanuit de bevolking, de sponsors en de vrijwilligers. ‘’We hebben volgende week nog een 5-december-actie om de kosten voor de laatste details in de huiselijke inrichting te dekken. En omdat we het eerste jaar zonder subsidie vooraf moeten draaien, gaan we daarna volop door voor nog eens € 30.000 voor 2021.’’

Dankbaar

De krachten werden gebundeld en het resultaat mag er zijn. ‘’Het Hospice staat er! We zijn heel erg dankbaar voor iedereen die hier op een of andere wijze een bijdrage aan heeft geleverd. We zullen proberen om iedereen rondom de opening met filmbeelden te laten zien hoe ruim en mooi het is geworden’’, aldus Jan Mesu.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding