Alissa Men: ‘We brengen de mooiste kleren bij je langs’

Partnerbijdrage
Petra van Alissa Men
Petra van Alissa Men (Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

HEERHUGOWAARD - Kleding kopen in jouw favoriete winkel; hoe doe je dat in coronatijden? Het antwoord is heel simpel! Bel, mail of stuur een berichtje naar Alissa Men, zeg wat je precies (of ongeveer) zoekt en zij brengen de kleding met plezier bij je langs. Past het niet of vind je het niet mooi, dan wordt het gewoon weer opgehaald. Zo eenvoudig is het.

“We merken dat sommige klanten het als een drempel ervaren dit aan ons te vragen, maar dat is zó onnodig!”, zegt Petra, eigenaar van Alissa Men. “Tegen alle vaste en nieuwe klanten wil ik zeggen, neem gewoon contact met ons op. We kunnen je - zelfs op afstand - goed stylen en adviseren. Dit doen we inmiddels al voor veel vaste klanten, maar we kunnen meer klanten op deze manier aan mooie kleding helpen. We stellen bijvoorbeeld setjes samen, maken daar foto’s van en sturen deze door. Zo krijgen klanten toch een goede indruk van wat we in de winkel hebben. We brengen de mooiste kleren bij je langs. Dat is ons werk en doen we graag!”

Petra is hét vertrouwde gezicht van Alissa Men. Ze werkt al twintig jaar voor de zaak en is sinds februari vorig jaar eigenaar. “Ik had achteraf gezien op een betere tijd kunnen instappen”, zegt ze lachend. “We gaan hier écht wel uitkomen en onze vaste klanten helpen ons goed door de crisis heen. Dat is wel het mooie van onze zaak. We zijn een hecht team en kennen onze klanten goed. We weten vaak wat ze in de kast hebben hangen en waar ze van houden. Daar houden we rekening mee als we nieuwe collecties samenstellen. Ken je ons nog niet? Wandel straks - als het weer mag - gewoon eens naar binnen om een kijkje te nemen. Wat ik het allerleukste van mijn werk vindt? Iemand helemaal aankleden en het liefst diegene een beetje uit z’n comfortzone halen. Als je dan ziet dat iemand met een glimlach de deur uitloopt, heb ik een topdag!”

Alissa Men, www.alissamen.nl, info@alissamen.nl, 06-43078878, 072-5349858. Berichtjes sturen via Facebook en Instagram kan ook.