Ingezonden Bert Jansen

‘Je zou bijna een ‘Wappie’ worden’

Algemeen
Afbeelding
Foto: Pexels.com

Bert Jansen uit Egmond aan Zee stuurde de redactie een mail waarin hij zijn verontwaardiging uitspreekt over de beslissingen van het kabinet.

Ingezonden door: Bert Jansen

Van de week heb ik weer een persconferentie gezien van Rutte en De Jong waar weer kraaltjes en spiegeltjes werden uitgedeeld aan het volk. Volgende vragen worden echter nooit beantwoord.

Vragen

Waarom zijn sinds maart 2020 geen acties gestart om gesloten ziekenhuizen weer in gebruik te nemen? (Slotervaart, Almere etc.) Gezien de komende derde, vierde golf - en ga zo maar door - kunnen we deze actie nog steeds starten. Waarom laten we het leger het vaccinatieproces niet professioneel regelen? Waarom kopen we niet massaal Spoetnik vaccins in Rusland? Waarom lopen vele Tweede Kamerleden bij een stemming weg over de salarisverhoging voor het basispersoneel in de zorg?

Verborgen agenda

Ik ben geen complotdenker maar gezien de tegenwerking binnen de regering - om snel stappen te maken om het land weer in beweging te krijgen - ga je toch langzaam geloven dat er een verborgen agenda is.

Herstel

Tenslotte is afgelopen week door een aantal prominenten ‘Herstel Nederland’ gestart. Een initiatief om met een alternatieve corona-aanpak de lockdown te beëindigen per 1 maart. Capabele, integere mensen met een andere visie dan de overheid. Mensen die zich zorgen maken over de uitzichtloze situatie voor velen in dit land zonder een gegarandeerd overheidssalaris. Helaas zijn ze onder druk van die regering gestopt.

Misschien moet ik ook maar een ‘Wappie’ worden.

Bert Jansen uit Egmond aan Zee