rubriek

(G)oud in beeld: Ina Bleeker uit Bergen

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

REGIO - Op 82-jarige leeftijd nog vol voor een sliding gaan op het veld? Ja, deze mensen bestaan. Maar het hoeft niet altijd zo gek natuurlijk. Voor de rubriek ‘(g)oud in beeld’ is Rodi op zoek naar mensen die op respectabele leeftijd nog altijd mooie inspirerende fratsen uithalen. Deze week: kunstenaar Ina Bleeker, oftewel ‘Rosemarie Roos’, uit Bergen.

‘’Ina is haar hele leven al creatief. Zelfs op haar 80ste exposeert ze momenteel nog bij het gezelligste eetcafé van Bergen ‘De Lamoraal ‘. Bovendien schrijft zij iedere week haar kleinkinderen nog een zelfgetekende en geschreven kaart. Wij zijn trots op haar’’, vertelt dochter Ingrid de Weijer die ook namens dochter Nathalie en de kleinkinderen spreekt.

Ook meedoen

Ben of ken jij iemand die nog elke dag 50 kilometer fietst bijvoorbeeld? Of iemand die nog regelmatig danst, sport of een andere hobby met passie beoefent? Of ken jij toevallig iemand die een mooie eigenschap heeft die aandacht verdient? Mail dan de redactie een klein stukje tekst en foto(’s) naar redactie.bnb@rodi.nl of redactie.con@rodi.nl en zet in de onderwerpregel ‘(g)oud in beeld’. Wie weet sta jij of staat jouw vader/moeder/opa/oma binnenkort in de krant. Inspirerend (g)oud in beeld verdient namelijk de aandacht.

Afbeelding
Afbeelding