Frenk Stoop: ‘Alle Langedijkers enorm bedankt!’

Algemeen
Frenk Stoop gaat weer op volle kracht vooruit.
Frenk Stoop gaat weer op volle kracht vooruit. (Foto: Aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juli is het team van Frenk Stoop Vloerenspecialist opgeschrikt door een grote brand in de opslagloods aan de Dorpsstraat 368. Frenk Stoop: “We zijn enorm gedupeerd, maar het had veel erger kunnen zijn. We willen iedereen bedanken voor de hulp!” 

De schade van de uitslaande brand is door een vakkundig optreden van de brandweer beperkt gebleven. Alleen de loods heeft schade opgelopen. Hier lagen de voorraden van de vloerenspecialist, evenals de bedrijfswagen met gereedschap en het gordijnatelier van Emmy Stammis.

Vol gas vooruit

Het team van de specialist wil iedereen bedanken. “Allereerst de brandweer en hulpverleners voor hun enorme inzet en kordate optreden. Daarnaast zijn we onze buren dankbaar, die zo snel mogelijk hun woning moesten verlaten en ons enorm gesteund hebben. Maar ook vrienden, klanten en Langedijkers die een kaartje, bloemetje of berichtje stuurden. We kregen zelfs aanbiedingen voor een nieuwe opslagloods of een leenbus. Het heeft ons enorm geholpen.” Goed nieuws: er is inmiddels een vervangende loods gevonden en de nieuwe bus is binnen. Het belangrijkste gereedschap is weer aangeschaft en voorraden worden aangevuld. Frenk: “We zijn alweer bijna operationeel en gaan vol gas vooruit! Tot snel namens het team: Frenk, Erna, Emmy van het gordijnatelier en alle gedreven medewerkers.”


Foto: Aangeleverd