Workshop Sebastiaan Groot bij CréActief

Algemeen
Afbeelding
Foto: Aangeleverd

EGMOND AAN DEN HOEF - Op maandagmiddag 4 oktober 2021 organiseert CréActief een workshop ‘portret schilderen’ onder leiding van de Egmondse kunstschilder Sebastiaan Groot.

Sebastiaan Groot (24) geniet landelijke bekendheid sinds hij in 2019 winnaar werd van het tv-programma ‘Project Rembrandt’. Inmiddels combineert hij zijn studie Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam met zijn bestaan als kunstschilder vanuit zijn atelier in Egmond. In opdracht van de gemeente Bergen schilderde hij bijvoorbeeld ook de portretten van de burgemeesters Hafkamp en Rehwinkel bij hun afscheid.

Sebastiaan Groot is in Egmond aan den Hoef geboren en getogen en vanuit zijn verbondenheid met Egmond verzorgt hij nu ook graag daar deze workshop.

CréActief organiseert de workshop voor de trouwe deelnemers van de diverse schilder- en tekengroepen van deze organisatie als tegenprestatie voor het langdurig stilleggen van de bijeenkomsten in de afgelopen anderhalf jaar door de Corona-maatregelen. Er zijn ook enkele plaatsen vrij voor andere belangstellende amateur-kunstschilders. De workshop is van 15.00 tot 17.00 uur in Dorpshuis De Hanswijk, Hanswijk 1, Egmond aan den Hoef.

Belangstellenden kunnen zich per email voor meer informatie melden bij creactief@andersactievenegmond.nl