Oktober woonmaand bij Meubls Alkmaar

Partnerbijdrage
Oktober woonmaand bij Meubls Alkmaar
Oktober woonmaand bij Meubls Alkmaar (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Traditioneel is oktober dé woonmaand voor heel Nederland. Bij Meubls in Alkmaar is dat niet anders. De winkel van Meubls aan de Pettemerstraat 12 in Alkmaar staat er weer strak bij met tal van creaties op meubelgebied. 

Nieuwe modellen banken, fauteuils, eettafelstoelen, salontafels, eettafels en kasten zijn er te zien. Misschien weet u het nog niet, maar Meubls is ook gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van kasten en tafels. U heeft een bepaald idee hoe de tafel of kast er uit zou moeten zien? Meubls kan deze voor u gaan ontwerpen. Zij tekenen voor u in 3D hoe het eruit komt te zien en wat de kosten zijn voor de uitvoering van uw kast of tafel. Er wordt gewerkt met massief eikenhout en/of een combinatie van MDF. Wat ook handig en praktisch is dat deze houten meubelen dichtbij gemaakt worden. Leuk toch, Made in Holland en ook nog eens Noord-Holland. Ga eens kijken bij Meubls en laat je verrassen door het assortiment en wat er allemaal mogelijk is. 

Meubls is geopend op zondag 3 oktober van 12:00 tot 17:00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur.