Frank Kraaijeveld presenteert boek en plaat

Algemeen
Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

EGMOND AAN DEN HOEF - Medeoprichter van de oudste optredende band van Nederland Frank Kraaijeveld presenteert zaterdag 23 oktober - zaal open 15.00 uur en start presentatie om 16.00 uur - het boek Be Frank en het nieuwe album van de Bintangs These Hands in Museumhoeve Overslot in het historische hart van Egmond aan den Hoef. De toegang is vrij.

‘Be Frank’ is geschreven naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van de Bintangs. Een boek met veel enerverende verhalen en heel veel mooie foto’s. Over het nieuwe Bintangs album ‘These Hands’ staan lovende recensies in onder meer de Volkskrant en de NRC. Rauwe rhythm & blues staan weer op de kaart. 

Te koop

Zowel het boek als plaat zijn die middag te koop in Overslot/ Frank zal voorlezen uit het boek en misschien zelf ook nog een aantal songs spelen. Museumhoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef tegenover de fundamenten van het slot. Het is mogelijk om voor tien euro een zitplaats te reserveren op museumhoeveoverslot@gmail.com kom op tijd want vol is vol.

Afbeelding