Franstalige lezing door Pierre Bruneau in bibliotheek Bergen

Algemeen
Pierre Bruneau geeft een lezing over actuele ontwikkelingen in de Franse literatuur.
Pierre Bruneau geeft een lezing over actuele ontwikkelingen in de Franse literatuur. Foto: aangeleverd

BERGEN - Pierre Bruneau geeft dinsdag 7 december een lezing over actuele ontwikkelingen in de Franse literatuur. Hij bespreekt een aantal boeken, schrijvers en recente winnaars van Franse literaire prijzen. De lezing vindt plaats in de bibliotheek in Bergen en wordt in het Frans gegeven.

Pierre Bruneau is eigenaar van de Franse boekwinkel Le Temps Retrouvé in Amsterdam, de enige Franse boekhandel in Nederland. Recentelijk heeft hij nog de bekende Franse schrijver Laurent Binet ontvangen en geïnterviewd in Amsterdam. Na de presentatie is het mogelijk Franse boeken aan te schaffen. Deze lezing is een samenwerking van de Alliance Française Alkmaar, Bibliotheek Kennemerwaard en de Eerste Bergensche boekhandel. 

Aanmelden

De lezing start om 19.30 uur in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1. Leden van de Alliance Française Alkmaar hebben gratis toegang, niet-leden betalen vijf euro (inclusief koffie of thee). Aanmelden kan via www.bknw.nl/agenda. Bij deze lezing wordt er bij binnenkomst naar je QR code / coronatoegangsbewijs gevraagd.