Gezocht: hardlooptalent voor Egmond Mini Marathon

Algemeen
Afbeelding
Foto: Rob Glas/ Archief RM

EGMOND AAN ZEE - Kinderen van 4 tot en met 13 jaar kunnen op zondag 9 januari de Egmond Mini Marathon hardlopen tijdens de NN Egmond Halve Marathon.

Op twee locaties op het uitdagende parcours van deze winterklassieker kunnen de jongste hardlopers in actie komen: in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Het is de ultieme hardloopbeleving voor kinderen, waarbij zij hun hardlooptalent en doorzettingsvermogen kunnen laten zien. Inschrijven is tot en met 27 december mogelijk via www.nnegmondhalvemarathon.nl. Voor kinderen is het een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetje te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Zo is hardlopen bij de NN Egmond Halve Marathon voor het hele gezin mogelijk. Op beide locaties vinden er drie verschillende starts plaats in de categorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar.

Inschrijven

Inschrijven gaat via www.nnegmondhalvemarathon.nl. Ouders kunnen zich ook nog inschrijven voor de kwart of halve marathon. Met het hele gezin voor goud!