Waar haal je in 2023 in Bergen/Egmond/Schoorl en Groet de lekkerste oliebollen?

Algemeen
Afbeelding
Foto: Archief RM

BERGEN/EGMOND/SCHOORL/GROET - Terwijl Sinterklaas nog in het land moet komen, wordt de geur van oliebollen met de dag sterker richting oudejaarsavond. Waar haal je de lekkerste oliebollen van Bergen, Egmond, Schoorl en Groet? Bij je oma, de lokale bakker, supermarkt of bij een verlichte oliebollenkraam? Zodra meer bekend is, zet Rodi Bergen de bekendste oliebollenkramen van de gemeente Bergen op een rij voor 2023.

Oliebollen Egmond

De warme bakkers van Egmond zullen ook dit jaar weer klaarstaan met de lekkerste oliebollen en appelflappen. Denk aan Kerssens in Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Traditioneel zijn ze ook bij de Pompadour te verkrijgen, maar deze bevestiging laat nog even op zich wachten.

Oliebollen Bergen

In de kern Bergen is Bakker Roos sinds mensenheugenis de topper, vanachter het Luik waar anders de ijsjes vandaan komen. Maar scoor ook een oliebol bij Beerse brood en banket of Velton Brood- en Banketspecialiteiten.

Oliebollen Groet

Weet u waar de lekkerste oliebollen zijn te halen in Groet? Laat het de redactie weten..

Oliebollen Schoorl

De heerlijke oliebollen kunt u hier vinden bij lokale bakkers Ambachtsbakker Bakker en Echte Bakker Mol.

Elders

Via Facebook komen ook diverse suggesties buiten de gemeente naar voren. Dat kan natuurlijk ook. Denk aan Ranzijn Tuin & Dier, De Boet in Hoogwoud, Hoekstuk Heiloo (Ben’s oliebollen) en bakkerij Hoetjes in Heiloo.

Heeft u zelf nog een adresje waar u zelf uw oliebollenhonger gaat stillen en die wij echt móeten vermelden? Mail ons!