Gedichten en foto expositie van Rita van Loon

Nieuws
Gedichten en foto expositie van Rita van Loon
Gedichten en foto expositie van Rita van Loon rodi.nl

SCHOORL - Tot 1 februari 2019 exposeert Rita van Loon prachtige foto’s met gedichten op canvasdoeken. "Sinds ik in 2012 ben begonnen met dichten schrijf ik over alles dat groeit, boeit en bloeit. Mijn eerste bundel 'Recht uit het hart' is in 2013 uitgekomen en in september is mijn tweede bundel verschenen, genaamd 'Verre gezichten'.
Naast het dichten is ook het fotograferen in de natuur een passie van me. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik het dichten en fotograferen ben gaan combineren en er uiteindelijk fotogedichten ontstonden die ik op canvas af heb laten drukken. Hiervan kunt U er hier in het buitencentrum van Schoorl een aantal bekijken en de meeste foto's zijn in de Schoorlse Duinen of aan het strand gemaakt. Deze heb ik tijdens de wandelingen in de Schoorlse Duinen gemaakt. Mijn naam is Rita van Loon. In 1956 ben ik geboren in IJmuiden en sinds 1996 woonachtig in het schilderachtige dorp Obdam, gelegen tussen Hoorn en Alkmaar. Meer informatie leest u op ritavanloon.jouwweb.nl.
De expositie is te zien tot 1 februari in de Zeedennenzaal van Buitencentrum Schoorlse Duinen. Tijdens activiteiten in de zaal kan het zijn dat de expositieruimte gesloten is. Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1 in Schoorl en is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Check voor de actuele openingstijden in de maand december de site van Staatsbosbeheer.