VR Bioscoop bij Post aan Zee

Nieuws
Zin in een ritje in een achtbaan, een wandeling door een prachtig natuurgebied of wil je net als Max Verstappen racen op het circuit? (Foto: aangeleverd)
Zin in een ritje in een achtbaan, een wandeling door een prachtig natuurgebied of wil je net als Max Verstappen racen op het circuit? (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BERGEN - Heb je zin in een ritje in een achtbaan, een wandeling door een prachtig natuurgebied of wil je net als Max Verstappen racen op het circuit? Kom dan naar de bibliotheek in Bergen of Ontmoetingscentrum Post aan Zee in Egmond aan Zee. Daar kun je spectaculaire korte filmpjes met een VR-bril bekijken .
Een filmpje kijken met een VR bril geeft je de ervaring alsof je het echt meemaakt. Je zit in de achtbaan, loopt door het natuurgebied en giert net als Max door de bochten. Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn en kunt gewoon binnenlopen. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname is gratis.

Waar en wanneer

Op woensdag 19 december van 14.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1. Op donderdag 20 december van 10.00 tot 12.00 uur én donderdag 27 december van 11.00 tot 14.00 uur in Ontmoetingscentrum Post aan Zee, Voorstraat 82A in Egmond aan Zee.