Djordi Hopman en Marc Castelijn verlengen contract

Nieuws
Djordi Hopman. (Foto: aangeleverd)
Djordi Hopman. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BERGEN - Djordi Hopman (35) heeft in goed overleg en met brede steun vanuit vvBergen zijn contract als hoofdtrainer verlengd voor het seizoen 2019-2020. Beide partijen hebben een goed gevoel over de samenwerking die ervoor moet zorgen dat het Zondag 1-team zich kan handhaven in de 3e klasse B van de KNVB.
Ook de trainer van het tweede elftal, Marc Castelijn (54), blijft het volgende seizoen verbonden aan vvBergen. Met het nu reeds vastleggen van beide trainers heeft vvBergen gekozen voor duidelijkheid, behoud van de kwaliteit en continuïteit in het opleidingsprogramma. VvBergen streeft ernaar om met de selectie elftallen op hoog niveau te voetballen. Daarvoor is een goede begeleiding vanuit de vereniging essentieel. Met het behoud van beide trainers is vvBergen verzekerd van deze sterke begeleiding.
Han Visscher, Hoofd Technische zaken vvBergen: "Met Djordi en Marc hebben we een sterke technische staf waarmee wij ons voetbaltechnisch op hoog niveau kunnen manifesteren. Zowel het bestuur als de spelersgroep is blij met de keuze van de beide trainers om aan de vereniging verbonden te blijven."

Djordi Hopman. (Foto: aangeleverd)