Lezers schrijven

Nieuws

In deze rubriek plaatsen wij ingezonden brieven. De inzendingen zijn voor verantwoordelijkheid van de schrijver (-ster). Anonieme inzendingen of brieven zonder volledige adresopgave worden niet geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor de bijdragen te weigeren, in te korten of aan te passen.

Mooi weer spelen

De verkiezingen zijn in aantocht en het positief profileren is weer begonnen. Bij de PVDA gaat dat zelfs zover dat de werkelijkheid geweld wordt aangedaan.
In hun pagina-grote advertentie in dit blad is te lezen dat zij graag na discussie besluiten nemen. Op dezelfde pagina is te lezen dat wethouder van Huissteden het ook de goede kant op vindt gaan met de voetbalvelden in Egmond. Hij vergeet even dat hier de discussie die vooraf had moeten gaan aan de beslissing maar even achterwege is gelaten.
Er was namelijk al een overeenkomst tussen de gemeente en de voetbalverenigingen gesloten voordat het idee in de publiciteit kwam. Ook daarna is er geen inspraakmogelijkheid meer geweest. En dan durft hij te beweren dat door onbeschaamd voor de voetbalverenigingen te kiezen het “ algemeen belang” gediend is. En de bezwaren doet hij af met “het belang van enkele inwoners “. Inderdaad, het cynisme voorbij.
C.P.J. Wullems