Lezers schrijven

Nieuws

In deze rubriek plaatsen wij ingezonden brieven. De inzendingen zijn voor verantwoordelijkheid van de schrijver (-ster). Anonieme inzendingen of brieven zonder volledige adresopgave worden niet geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor de bijdragen te weigeren, in te korten of aan te passen.

Het laatste nieuws over bowling!
Hoewel nieuws? Was het maar zo! Afgelopen week hebben wij, van de Facebook actiegroep Weg met de oude Bowling, een gesprek gevoerd met wethouder Snabilie. Omdat er nietszeggende antwoorden kwamen op onze vragen per mail, verstuurd aan Dreefbeheer, toch maar weer eens de wethouder ingeschakeld. De wethouder kreeg het volgende antwoord naar aanleiding van zijn mail aan Dreefbeheer.
“Wij, Dreefbeheer, streven ernaar om tussen nu en de aankomende drie weken het contract met de aannemer te tekenen om dan vervolgens in de maand december te slopen!” Natuurlijk hebben wij de vraag gesteld waarom wij deze belofte, zouden moeten geloven!? Er is immers al zo vaak en zoveel beloofd!!! De laatste belofte was dat er na de bouwvak gesloopt zou worden. Spelen er geen andere belangen mee? We weten allemaal inmiddels van het bos van de heer Kat af (eigenaar van de Bowling en o.a. Dekamarkt!) Ons is zowel door de ambtenaar als de wethouder verzekerd dat dit niet meespeelt.
Tevens heb ik mijn zorg uitgesproken over de slechte staat van de Bowling! Met de winter voor de deur kun je er vanuit gaan dat er weer van alles rond gaat vliegen tijdens een storm. Voorheen meldde ik dit meteen aan Dreefbeheer, nu zal ik dit niet meer doen! Pas dus goed op als je er loopt en meld het aan mij als er iets niet pluis is. Wij, inwoners, weten elkaar via diverse kanalen elkaar wel te bereiken. Eind deze maand (oktober) hopen we dat het contract van Dreefbeheer met de aannemer getekend is! We houden contact met de wethouder hierover. De wethouder is natuurlijk ook blij als hij een succes behaald en hij gaat daar zijn uiterste best voor doen.
Ik hoor u denken.... Gaan we weer! Ja inderdaad, dat is zo! De gemeente heeft goede hoop dat dit de laatste ‘stuiptrekkingen’ zijn, die bij zo een proces horen! Sorry, we hadden u graag iets anders gemeld, dat zult u begrijpen! We houden u op de hoogte......, vanzelfsprekend! U kunt altijd kijken op de FB groep Weg met de oude Bowling, voor het laatste nieuws!
Sjef Kenniphaas en Rita Koppedraaijer