Staatsbosbeheer biedt een serie workshops natuurfotografie aan.
Staatsbosbeheer biedt een serie workshops natuurfotografie aan. ((Foto: aangeleverd))

Workshop natuurfotografie

SCHOORL - Staatsbosbeheer biedt in samenwerking met www.franknieuwenhuizenfotografie.nl een serie workshops natuurfotografie aan. De eerstvolgende workshop vindt plaats op vrijdag 5 april. Gestart wordt om 14.00 uur in Buitencentrum Schoorlse Duinen. Om deel te nemen hoeft men niet te beschikken over een professionele camera, want zelfs met een smartphone zijn goede resultaten te bereiken.

Begeleid door een ervaren fotograaf leert u in drie uur meer uit uw camera te halen. Naast een stukje technische informatie gaat het tijdens deze workshops vooral om 'leren kijken'. De boswachterij Schoorl leent zich, vanwege de diversiteit aan landschappen, bij uitstek om deze te vertalen naar betere foto's. Voor slechts €29,95 per keer kunt u deelnemen. De workshops, die starten met een korte introductie en een kopje koffie of thee, zijn onderverdeeld in verschillende thema's. Zo kunt u meerdere workshops volgen om zodoende steeds betere, gevarieerde beelden uit uw camera te halen. Honden zijn niet toegestaan en een gezonde conditie is een pré.

Aanmelden via www.staatsbosbeheer.nl/fotografieschoorl. Buitencentrum Schoorlse Duinen aan de Oorsprongweg 1 in Schoorl. Openingstijden: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon 072-5093352 Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten