(Foto: aangeleverd)

Kabelbaan, survivalbaan en meer op de Jeugdsportdag Schoorl

SCHOORL - Op het Duinrand S complex aan de Smeerlaan vindt op zondag 16 juni de jaarlijkse Jeugdsportdag plaats. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden, waar gezelligheid voorop staat. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom om gratis aan dit sportieve evenement deel te nemen.

De voorbereidingen voor de Jeugdsportdag zijn in volle gang. De kinderen worden in twee leeftijd categorieën ingedeeld. Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar zijn buikglijden, hindernisbaan en de survivalbaan enkele onderdelen.

Ook voor de kinderen van 9  tot en met 12 jaar belooft het een waar festijn te worden. Hun samenwerking en uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld door verschillende opdrachten, zoals het beklimmen van een houten wand, tokkelen, als het uitvoeren van blind volleybal wat alleen met samenspel goed kan plaatsvinden.

We hopen dat het publiek komt kijken en aanmoedigen, voor iedereen is het mogelijk om loten te kopen met wellicht een prijs. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de Jeugdsportdag van volgend jaar. Meer informatie en inschrijving is mogelijk via www.jeugdsportdagschoorl.nl

Mensen die dit jaarlijkse evenement willen sponsoren of als vrijwilliger willen ondersteunen, kunnen zich ook opgeven via de website. Elke bijdrage of vorm van hulp is welkom.

Marsha Bakker
Meer berichten