Volg de Groene Route in Noord-Holland

Algemeen
Afbeelding

REGIO - ´De Groene Route´ is een groeiende groep van duurzaam werkende kwekers en tuineigenaren in Noord-Holland noord, die gezamenlijk meerdere weekends open zijn. Zij willen anderen graag inspireren tot origineler en natuurlijker tuinieren.

De Groene Route deelnemers bieden bezoekers veel groene inspiratie en moedigen graag aan tot meer milieu- en diervriendelijk tuinieren en een grotere diversiteit in tuin en natuur. Men wil de bezoekers graag laten genieten van de prachtigste privé-tuinen, creatieve groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel. Laat u inspireren om aan de slag te gaan in de eigen tuin, met verfrissende voorbeelden en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen en groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois! Ieder jaar organiseert men een aantal open dagen waarop u een zelf gekozen rondje kunt rijden langs diverse deelnemers. Lekker tuinen-struinen en daarna de mooiste planten direct aanschaffen bij duurzaam werkende kwekerijen.
De laatste twee open weekends van tuinen en kwekerijen zijn 10 en 11 augustus en 14 en 15 september. De weelderigheid van de nazomer overheerst nu, planten zijn hoog uitgegroeid en bessen vormen zich in de heesters. Een tijd van genieten en van nieuwe plannen maken… Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding