Ship & Horse Band weer even bijeen.
Ship & Horse Band weer even bijeen. ((Foto: aangeleverd))

Jazz&Sail in Bergen en Bergen aan Zee

BERGEN - In Bergen centrum gaat het Jazz&Sail evenement voor de 40ste keer van start en wel op vrijdag 6 en zaterdag 7 september.

Stichting Jazz Bergen heeft het programma voor zowel de vrijdag als de zaterdag gereed en het wordt wederom een spetterend muziek festival en vanwege het 40-jarig jubileum is er een expositie in Artgallery Tha Banque, Plein 29 te Bergen. De expositie geeft een overzicht over het bruisende evenement door de jaren heen, ondersteund door uniek filmmateriaal, foto's, reclame uitingen, posters en nog veel meer!

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme staat met haar band tijdens Jazz & Sail 2019 op zaterdag 7 september om 19.00 uur op het podium van de Ruïnekerk. Het programma is een mix tussen Paris-Berlin en haar nieuwe programma Casablanca. Toegangskaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar!

Jazz&Sail Bergen aan Zee

De 40-ste catamaran regatta start zaterdag om 12.00 uur en zondag om 11.00 uur bij de Botenclub. Op zaterdag is er een Beach Clean Up richting Bergen aan Zee in samenwerking met Sea Shepherd en Sublime FM.

Zondag treedt vanaf 17.00 uur de legendarische Ship & Horse Band op in de originele bezetting, de band die in de jaren '80 een van de smaakmakers was van Jazz&Sail! Daarna neemt Uncle Harry's Punch het stokje over om het 40-jarig jubileumfeest af te sluiten!

Info: www.jazzbergen.nl

Meer berichten