Duinmanege Van Poelenburgh houdt weer een open dag.
Duinmanege Van Poelenburgh houdt weer een open dag. ((Foto: aangeleverd))

Open Dag Duinmanege Van Poelenburgh

SCHOORL - Op 8 september houdt Duinmanege Van Poelenburgh alweer haar 26e open dag met het thema Unicorn!

Van 10.00 tot 17.00 uur is er een strodorp, spelletjes voor de kinderen, er zijn gratis proeflessen, de hele dag demonstraties en een loterij met prachtige prijzen! Voor het strodorp zijn nog plekken vrij voor gratis kraampjes waar je je spulletjes kunt verkopen. Geïnteresseerd in een plekje als verkoper? Neem zo spoedig mogelijk contact op met manege@poelenburgh.nl want de kraampjes vliegen weg!

Gratis proeflessen

Heeft u een dochter, zoon, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje (jong of oud) die is geïnteresseerd in de paardensport, geef hem/haar dan op voor de gratis proeflessen van die dag via 072-5092149. Behalve de verkoop en spelletjes in het strodorp en de paardrijlessen staan er de hele dag spetterende demonstraties op het programma en.... wat zou een open dag zijn zonder een loterij: naast tal van andere prachtige prijzen als hoofdprijs een week ponykamp! Wilt u nog prijzen doneren in combinatie met mooie reclame voor uw bedrijf? Neem dan contact op met 072-5092149.

Extra prijs

Op de flyers van de open dag (in circulatie of te verkrijgen op de manege) vindt u op de achterkant een kleur/knutselplaat. Levert uw dochter en/of zoon deze in op de open dag dan maken zij kans op een volledig verzorgd kinderfeestje of herfstkamp! 

Duinmanege Van Poelenburgh vindt u aan de Duinweg 129, Schoorl.


 

Marsha Bakker
Meer berichten