De reünisten genoten van de gezellige sfeer van vroeger.
De reünisten genoten van de gezellige sfeer van vroeger. (Foto: BSG)

Reünie BSG Bergen drukbezocht

BERGEN - Ruim duizend oud-leerlingen, oud-docenten en oud-rectoren hebben zaterdag 14 september de reünie bezocht van de Berger Scholengemeenschap (BSG).

Auto's werden geparkeerd op diverse plekken aan de rand van Bergen en daarna werden de reünisten in een Bakker VIP-bus naar de BSG gereden.

Herinneringen

Het programma van de reünie bestond uit een middag waar vele herinneringen werden opgehaald en vele nieuwe werden gemaakt. Foto's, livemuziek, lekker eten en drinken brachten de reünisten in de gezellige sfeer van vroeger. Op het schoolplein werden per schoolperiode oud-leerlingen opgeroepen om te verzamelen, oude beelden te bekijken en op een klassenfoto te gaan.

Jubileumboek

Tevens werd in de grote feesttent om 15.00 uur het eerste exemplaar overhandigd van het grote jubileumboek. In dit boek is een overzicht te vinden van ervaringen en anekdotes van bijna alle periodes in het bestaan van de school. Aangevuld met een historisch overzicht en vele foto's.

Jamsessies

Daarnaast waren er jamsessies, boswandelingen, ontmoetingsvlaggen en een Pop Up Museum.

Vorkje prikken

Het weer was prachtig, de sfeer was goed en naderhand zijn nog vele reünisten het centrum in gegaan om een vorkje te prikken of te dansen op één van de vele afterparty's.

Te koop

Het memorabele en unieke jubileumboek van de BSG is vanaf nu te koop bij onder andere Boekhandel Thomas en de Eerste Bergense Boekhandel.

Meer berichten