Leren omgaan met de computer.
Leren omgaan met de computer. ((Foto: archief))

Beetje klikken en tikken

EGMOND AAN ZEE - Wie graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt kan meedoen met Klik & Tik - De basis. Deze cursus van vijf bijeenkomsten start op maandag 7 oktober in de bibliotheek in Egmond. Een bijeenkomst is steeds van 11.00 tot 12.00 uur. Deelnemers beginnen bij het begin en gaan we stap voor stap verder. Ze leren typen, e-mailen en je gaan het internet op.

Met een kleine groep deelnemers maken ze gebruik van computers van de bibliotheek. In een rustig tempo worden ze geholpen om de computer te leren kennen. Ze krijgen filmpjes te zien waarmee je steeds een stapje verder komt. De cursus is voor echte beginners, en duurt 5 weken op de data: 7, 14, 21 en 28 oktober en 4 november. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Egmond, Voorstraat 41, 1931 AH Egmond aan Zee (Prins Hendrik Stichting). Geïnteresseerd en zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden, dat kan bij de klantenservice in de bibliotheek. Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Meer berichten