Lesley en Mariska Gul zijn sinds juli de nieuwe beheerders van het sportpark.
Lesley en Mariska Gul zijn sinds juli de nieuwe beheerders van het sportpark. (Foto: Rodi Media)

Nieuwe energie in Sportpark Wimmenum

  Bedrijf in Beeld

EGMOND AAN DEN HOEF - Er waait een frisse wind in Sportpark Wimmenum. Lesley en Mariska Gul zijn sinds juli de nieuwe beheerders van het sportpark en hebben de handen flink uit de mouwen gestoken. Sportpark Wimmenum barst dus van de nieuwe energie!

"We hebben de kantine en het buitenterrein onder handen genomen en alles ziet er weer fris en strak uit", aldus Lesley. "Het sportpark dreigde zijn deuren te moeten sluiten, maar gelukkig konden wij het overnemen. We hebben een goede basis vaste leden, maar daar kunnen en moeten we zeker in groeien. Na de verbouwing hebben we ook echt wat te bieden, dus iedereen die van tennissen houdt, nodig ik uit om een kijkje te nemen in ons vernieuwde centrum. Jongeren zijn ook zeer welkom. Ze kunnen bijvoorbeeld een baan huren, een potje tennissen en vervolgens afsluiten met een drankje in onze gezellige kantine."

Tennislessen

"Naast abonnement of baan huren kun je ook tennislessen nemen bij onze gekwalificeerde leraar Laurens Groot. Al snel leert hij jou de beginselen om snel een partijtje te kunnen spelen en mee te kunnen doen met racketochtenden (verschillende partijtjes met de leden onder elkaar in gezelligheid). Bij de al gevorderde spelers verbetert hij techniekpunten met de nodige tactiek daarbij. Scherpe lesprijzen worden aangeboden. Bijvoorbeeld 10 lessen voor €50,- p.p. op zaterdag of zondag om 14.00 uur. We hebben alles in huis voor een gezellige en sportieve ochtend, middag of avond. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en we zitten in een prachtige omgeving. We gaan zeker ook vele toernooien organiseren, dus er gaat hier nog heel wat gebeuren. Wij hebben er in ieder geval veel zin in, dus tot ziens op Sportpark Wimmenum!"

Sportpark Wimmenum is te vinden aan Herenweg 273 B in Egmond aan den Hoef. Meer weten? Bel 072 5064562, mail info@sportcentrumwimmenum.nl of kijk op www.sportcentrumwimmenum.nl.

Meer berichten