`Kortebaan Egmond` in Egmond aan den Hoef - Wedstrijd start met vierentwintig paarden

  Nieuws
De beslissende omloop van vorig jaar tussen Caroline Aalbers met Lordspirit (linkerbaan) en de uiteindelijke winnaar John de Leeuw (rechterbaan) met Diesel Scott (rechts).  Fotografie: dredesign.nl©2017).
De beslissende omloop van vorig jaar tussen Caroline Aalbers met Lordspirit (linkerbaan) en de uiteindelijke winnaar John de Leeuw (rechterbaan) met Diesel Scott (rechts). Fotografie: dredesign.nl©2017). (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - De Kortebaan Egmond, op 5 juli, staat voor een dag vol spektakel, maar bovenal gezelligheid! Op een voor de gelegenheid afgezet parcours op de Herenweg in Egmond aan den Hoef wordt met paarden gedraafd over een afstand van ongeveer 300 meter. De wedstrijd start met 24 paarden, waarna volgens het knock-out systeem wordt gestreden om een plaats in de finale.


In navolging op de vorige twaalf edities hopen wij ook dat dit jaar de Kortebaan Egmond op 5 juli weer een succes gaat worden. In ieder geval hebben wij als bestuur van Stichting de Hoef en onze vele vrijwilligers onze uiterste best gedaan om alles goed te organiseren. Vanaf 13.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom en heeft iedereen nog voldoende tijd om een gokje te wagen. Blijf op de hoogte van de Kortebaan Egmond en deze dertiende editie op 5 juli door ons te volgen op Facebook @Kortebaanegmond.
Sponsor of vriend van de Kortebaan Egmond worden? Uiteraard is dit evenement niet mogelijk zonder sponsors of vrienden van de Kortebaan Egmond. Dus als er belangstellenden zijn die willen helpen door middel van een financiële bijdrage dan stelt de organisatie dat zeer op prijs. Kijk voor meer informatie op onze website www.kortebaanegmond.nl

Meer berichten