Parade-hit Mondo Leone in Vredeskerkje

  Nieuws
Mondo Leone komt naar het Vredeskerkje. (Foto: aangeleverd).
Mondo Leone komt naar het Vredeskerkje. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

BERGEN - Het achtste concert in de Kunstgetij-zomerserie in het Vredeskerkje brengt Mondo Leone, jarenlang een hit op reizend festival De Parade. Donderdag 9 augustus, 20.00 uur, zaal open 19.20 uur.
Mondo Leone. De Wereld van Leon. Zoals Leon Giesen de wereld ziet of opzoekt. Je kunt hem een beroepsromanticus noemen. Hoe dan ook staat hij stil bij dingen die hem opvallen. En dan gaat hij daar achteraan, op avontuur en maakt er iets van, een lied, een verhaal, met projectie van allerlei beelden. Ooit was hij bassist bij Toontje Lager. Daarna werd hij Mondo Leone. In het Vredeskerkje komt hij zijn All Time Favourites spelen. De Volkskrant schreef: ‘Na afloop ben je stomverbaasd dat Giesen je zo heeft weten te vermaken met de eenvoudige dingen die hij op het strand van zijn leven heeft gejut’. Ontwapenend, grappig en heel goede muziek.
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 38149037. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en ook in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel. Volgende concert in de Kunstgetij-Zomerserie in het Vredeskerkje: 16 augustus spectaculair duo op viool en contrabas Diamanda Dramm en James Oesi. Kijk voor alle info op www.kunstgetij.nl.

Meer berichten