Inschrijving Midwinterduinloop geopend

  Nieuws
Inschrijving Midwinterduinloop geopend. (Foto: aangeleverd).
Inschrijving Midwinterduinloop geopend. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND-BINNEN - Le Champion organiseert op zaterdag 8 december de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, met afstanden van 7,6 en 16,8 km. Het parcours door het prachtige duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het Egmond Halve Marathon parcours.

De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor de prijzen, beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam. Inschrijven is nu al mogelijk bij Runnersworld in Zaandam,Haarlem en Alkmaar of ter plekke op 8 december. De start van beide afstanden is 650 meter van dorpshuis De Schulp om 11.00 uur.

Inschrijven.

Inschrijven voor de Midwinterduinloop is nu al mogelijk bij Runnersworld in Zaandam, Haarlem en Alkmaar. Ook kan je op zaterdag 8 december vanaf 9.30 uur inschrijven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt 6 euro,dit is inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Je kan niet online inschrijven.
Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt i. v. m. de overlast van vorig jaar, aangeraden om -indien mogelijk-met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt begeleid naar de parkeerplaats van de PWN en Gasterij New Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Het is daar vandaan zo,n 15 minuten lopen naar de sporthal.
www.lechampion.nl/evenementen of trimloopcommissie@lechampion.nl

Meer berichten