(Foto: )

Woensdagochtend Café in De Schulp

EGMOND-BINNEN - Vanaf 6 februari is het Woensdagochtend Café, voorheen het Maandagochtend Café, te vinden in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het is inmiddels een bekend ontmoetingspunt in het dorp. Omdat er meer mensen op woensdag vrij zijn is besloten het Café te verplaatsen. Dat dat voor veel mensen verschil maakt, merken initiatiefneemsters Edelgard Henke en Maruschka Boomsma direct.

Al sinds september wordt elke week een inspirerende spreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar passie, hobby of werk. De onderwerpen variëren van numerologie, homeopathie en yoga, tot stadsarcheologie, opvoeding, kleuren en kledingstijl. Bezoekers uit de weide omgeving weten het Café inmiddels te vinden. Een succesvol, verbindend initiatief dus! De wens van Edelgard en Maruschka is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven naar de bijeenkomst te komen. Daarom is de ochtend, van 10.30 tot 12.00 uur, gratis toegankelijk. Alleen voor de koffie en thee wordt € 1,- gevraagd.

Inspirerende ideeën

Iedereen die ook graag een lezing of workshop wil verzorgen of er gewoon een gezellige ochtend van wil maken kan zich aanmelden bij Edelgard via e.henke@tele2.nl of bij Maruschka via 06-23189261. Binnenkort op de agenda staan bijeenkomsten over Feng Shui en mediatief tekenen.

Edelgard en Maruschka zijn tevens op zoek naar gastvrouwen of -heren voor deze ochtenden. Meer weten of aanmelden? Neem dan contact via bovenstaande contactgegevens.

Meer berichten