Het Vredeskerkje.
Het Vredeskerkje. ((Foto: aangeleverd))

Lions en The Blouzz; in full swing voor Vredeskerkje

BERGEN - Meer dan honderd jaar geleden ging één van de wensen van het burgemeestersechtpaar Van Reenen-Völter in vervulling; de eerste steen van het Vredeskerkje in Bergen aan Zee, de kerk voor en van iedereen, werd gelegd en staat anno 2019 nog steeds te schitteren in de ambiance van duin, zee en frisse zeelucht.

Het monumentale kerkgebouw vraagt onderhoud en daarom heeft de Lionsclub Bergen Egmond Schoorl ten behoeve de renovatie van het dak een zondagsconcert georganiseerd. Zondag 31 maart organiseert de Lionsclub in samenwerking met de bekende Alkmaarse band The Blouzz een fantastische blues sessie in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. De band The Blouzz brfengt twee sets moddervette blues ten gehore.

Isolatie rieten dak

Wat is er mooier dan in de sfeer van het Vredeskerkje in Bergen aan Zee een concert van The Blouzz bij te wonen. Een optreden waarbij bezoekers vast en zeker niet stil op hun stoel kunnen blijven zitten en waarover nog dagen nagenoten wordt. De Lionsclub nodigt iedereen van harte uit om bij dit concert op zondag 31 maart aanwezig te zijn.

Het concert begint om 14.00 uur (het kerkje is vanaf 13.30 uur open). In verband met de beperkte beschikbaarheid is reserveren gewenst. Kaarten á 20 euro zijn te bestellen via e-mailadres lionsbesconcert@gmail.com De Lionsclub ontvangt bezoekers met koffie en thee; de opbrengst is bestemd voor de isolatie van het rieten dak.

Meer berichten