Lentefeest bij Elfje Silver.
Lentefeest bij Elfje Silver. ((Foto: aangeleverd))

Lentefeest met Elfje Silver

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk speelt in Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staasbosbeheer zondag 24 maart 'Lentefeest met Elfje Silver'.

Het is lente en dat wordt gevierd in het Elfenbos. Elfje Silver is dikke vriendjes met Vosje. Samen met Ko Nijn en Kabouter Zako beleven ze avonturen als ze het feest aan het voorbereiden zijn. Komen jullie ook op hun feestje? Wees welkom bij deze leuke voorstelling vol lenteliedjes. Na de voorstelling mogen de kinderen een fantasieboom met een elfendeurtje knutselen om mee naar huis te nemen. De poppenvoorstelling wordt gegeven om 11.00 uur en 15.00 uur en duurt inclusief knutselen 90 minuten. Een kaartje kost € 8,50, inclusief kaboutersap. Ellen Scholten verzorgt deze voorstelling met haar prachtige vilten poppen.

Reserveren via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk. 'Lentefeest met Elfje Silver' is voor kinderen van 2 tot 8 jaar en past bij de elfendeurtjesroute over elfjes en hun dierenvriendjes. Deze belevingsroute kunnen jonge kinderen met hun ouders lopen in de naaste omgeving van het Buitencentrum.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten