Paaseieren zoeken in Schoorlse Duinen

Algemeen
Paaseieren zoeken in Schoorlse duinen.
Paaseieren zoeken in Schoorlse duinen. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL – In Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer is het elke derde zondag van de maand Buitendag. Dan kan jong en oud meedoen aan activiteiten in en rondom het gebouw. Ditmaal kunnen kinderen op zowel eerste als tweede paasdag paaseieren zoeken.

Eerst kunnen de deelnemers een paasmandje knutselen. Daarin kunnen de eieren worden verzameld. Daarna gaan de kinderen met hun ouders lekker naar buiten om te zoeken. Zijn er ook nog andere dieren actief met eieren in de Schoorlse Duinen? Ontdek het op de Buitendag(en)! Volg de vogelsporen langs de vogels en hun nesten. De speurtocht maakt van iedereen een specialist als het gaat om nesten bouwen. Meedoen aan de activiteiten kan met een strippenkaart. Deze is voor € 5 te downloaden op www.staatsbosbeheer.nl/buitendagschoorl (ook voor aanmelden voor de activiteit).

Buitencentrum Schoorlse Duinen is elke dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10.00-19.00 uur. Het centrum ligt aan Oorsprongweg 1 in Schoorl, net buiten het centrum.