Spirituele avond in Bergen

BERGEN - Thea Rentenaar en Dick van het Kaar nemen u op woensdag 15 mei in de bibliotheek in Bergen mee in de wereld van gelaatkunde.

Wat vertellen uiterlijke kenmerken over u? De grootte van uw neus geeft bijvoorbeeld uw wil aan om u in de wereld te zetten. Uw kin staat voor daadkracht: kijk maar naar sporters. Het is leuk de verschillen per persoon te gaan herkennen. Kom kijken en luisteren en begrijp uzelf en anderen beter.

Deze spirituele avond staat in het teken van uitdrukkingskracht van de gelaatkunde. In de gelaatkunde worden drie naturellen onderscheiden: het bewegings-, het gevoels- en het voedingsnaturel. In uw verschijning kunt u dus zien wat uw talent en uw energie is. Ook begrijpt u zichzelf en de ander beter en dat maakt de wereld vreedzamer. Wilt u ook uw mensenkennis vergroten? Kom het ervaren en doe mee.

Over Thea Rentenaar en Dick van het Kaar

Thea en Dick maakten in Duitsland in kennis met gelaatkunde. Zij werden hierdoor zo gefascineerd dat ze een studie in Nederland zijn gaan volgen. Zij ontdekten de waarde van de gelaatkunde en zij besloten beiden om deze passie te gaan uitdragen. Dit doen Thea en Dick vanuit harmonie, respect en verbinding. En natuurlijk ook vanuit de opgedane eigen levenservaring.

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly's Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden

Woensdag 15 mei is de aanvang om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1, Bergen. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 51599293.

Marsha Bakker
Meer berichten