Avondvierdaagse Egmond aan den Hoef gaat starten.
Avondvierdaagse Egmond aan den Hoef gaat starten. ((Foto: aangeleverd))

Avondvierdaagse Egmond

EGMOND AAN DEN HOEF - De veertigste editie van de avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef staat voor de deur. Dinsdag 4 juni wordt gestart en deelnemers kiezen tussen de vijf en tien kilometer.

De tien kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.30 uur en 18.45 uur. De vijf kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.45 uur en 19.15 uur. Het startpunt is Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef.

Medaille

De organisatie van deze sportieve wandeltocht voor jong en oud, door de mooie omgeving van Egmond berust bij Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef, onderdeel van Stichting Welzijn Bergen. Op vrijdag 7 juni worden de wandelaars bij binnenkomst muzikaal ondersteund. Na inlevering van de volle stempelkaart ontvangen de deelnemers een fraaie herinneringsmedaille. Voorinschrijving voor vijf euro is mogelijk zaterdag 1 juni tussen 14.00 en 15.00 uur in het Dorpshuis te Egmond aan den Hoef. Inschrijving bij de start is mogelijk op dinsdag 4 juni voor zes euro vanaf 18.30 uur in het Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef. Dagkaarten kosten twee euro.

Vrijwilligers

De organisatie is nog met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de stempelposten en vrijwilligers die ons willen helpen met het veilig oversteken van de deelnemers. Hiervoor dienen zij wel een instructie (op pc of telefoon) te volgen als evenementen-verkeersregelaar. Aanmelden via Kees Bruin: 0646307100 of stuur een e-mail: egmondsea4d@hotmail.nl.

Meer berichten