Avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef.
Avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef. ((Foto: aangeleverd))

Avondvierdaagse Egmond aan den Hoef

EGMOND AAN DEN HOEF - De veertigste editie van de avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef start op vrijdag 4 juni. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer. De 10 kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.30 uur en 18.45 uur. De 5 kilometer wandelaars vertrekken dagelijks tussen 18.45 uur en 19.15 uur. Het startpunt is Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef.

De organisatie van deze sportieve wandeltocht voor jong en oud, door de mooie omgeving van Egmond berust bij Jeugdbelangen uit Egmond aan den Hoef, onderdeel van Stichting Welzijn Bergen.Vrijdag 7 juni worden de wandelaars bij binnenkomst muzikaal ondersteund. Na inlevering van de volle stempelkaart ontvangen de deelnemers een fraaie herinneringsmedaille.

Voorinschrijving

Voorinschrijving voor € 5,- is mogelijk, op zaterdag 1 juni tussen 14.00 uur en 15.00 uur, in het Dorpshuis te Egmond aan den Hoef. Inschrijving bij de start is mogelijk op dinsdag 4 juni voor € 6,- vanaf 18.30 uur in het Dorpshuis Hanswijk te Egmond aan den Hoef. Dagkaarten € 2,-.

Vrijwilligers

De organisatie is nog met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de stempelposten en vrijwilligers die ons willen helpen met het veilig oversteken van de deelnemers. Hiervoor dienen zij wel een instructie (op pc of telefoon) te volgen als evenementen-verkeersregelaar.

Meer weten? Bel Kees Bruin via (06) 46 30 71 00 of stuur een mail naar egmondsea4d@hotmail.nl .

Meer berichten