Speakizy komt naar Bergen.
Speakizy komt naar Bergen. ((Foto: Aangeleverd))

Lekker jammen in de Taverne

BERGEN - In de Taverne valt de komende week weer van alles te beleven. Zo is er woensdagavond 15 mei live de Taverne Jam. Onder leiding van Jay Tee Teterissa kan er lekker worden gejamt. Wees welkom om je instrument te stemmen, je stem te laten horen of je keel te smeren. De huisband bestaat behalve uit Jay Lee Teterissa (bas/vocals) uit drummer Leon van Etten, gitarist Bas Phaff en toetsenist Ryan Bechoe. De entree is gratis.

Donderdag 16 mei is er stand-up comedy met Badaboom (Wilko Terwijn, schrijver bij 'The Roast Of' en het Correspondents Dinner met Mark Rutte). Hij verzorgt een hilarische avond met een professionele MC en headliner. Verder nemen zij een paar toptalenten mee die hun kunsten mogen vertonen. Eén van die talenten van de toekomst is Riza Tisserand. Hij begon zijn carrière als cabaretier bij het comedycollectief Comedy Explosion, waarmee hij jaren het land doorreisde langs de vele theaterzalen in Nederland. Verder was hij als cabaretier onder meer op televisie te zien bij Comedy Explosion van Javier Guzman en Raymanns Suikerfeest. Ook Oscar Smit, finalist van de Comedy Talent Award 2019, is van de partij, evenals Chantal Bakker, een exotische dame met oer-Hollandse naam die sinds een jaar bezig is met stand-up comedy. Haar grappen balanceren op het randje van ironie en sarcasme. Zowel haar sensuele vrouwelijkheid als haar kwetsbare openheid ziet ze als haar kracht en dat neemt ze dus gewoon mooi mee het podium op. Aanvang 21.00 uur, vrij entree.

Clubnight

Vrijdag 17 mei is het podium voor Offbeat, DJ's Regginald Bosnie en Steven de Peven. New clubnight has arrived in town! Van disco tot afro en van soul, funk tot house en weer andersom. Een gevarieerde avond qua genres waar je telkens weer geprikkeld wordt tot dansen. Wees welkom tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree. Zaterdag 18 mei is het tijd voor de finale van het Eurovisie Songfestival, met DJ's en foute hits. Worden 'we' eerste? Maak het op groot scherm mee in de Taverne, met het geluid op 10. Aansluitend draaien DJ's Cas en Steef alleen maar foute hits. Aanvang 21.00 uur, vrij entree.

Zondag 19 mei zie je live op het podium Speakizy. Samen met Gino Jansen (Fox the Fox, Harry Muskee) werkt Jelle Mulder momenteel aan zijn debuutalbum 'Find your way'. Gino is de producer en speelt bas en gitaar, Jelle zingt en schrijft de teksten. 'Find your way' wordt groovy, funky en harmonieus. De songs variëren van funk en soul tot bluesy ballads. Geniet van deze belofterijke band vanaf 17.00 uur, vrij entree.

Cafe De Taverne is te vinden aan de Karel de Grotelaan 1 in Bergen. Kijk ook eens op www www.tavernebergen.nl, twitter @tavernebergen en www.facebook.com/tavernebergen.

Meer berichten