Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen.
Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen. ((Foto: aangeleverd))

Open Tuinen Weekend Bergen & Schoorl


BERGEN / SCHOORL - In het kader van de nationale tuinweek 2019 organiseert Groei & Bloei afdeling Bergen, Egmond, Schoorl op 15 en 16 juni het jaarlijkse, landelijke Open Tuinen Weekend. In Bergen en Schoorl zijn tien tuinen van particulieren gratis te bezoeken.

Ziet u op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni een groen bordje met 'open tuin' langs de kant van de weg staan, of ziet u de vlag wapperen van Groei & Bloei, aarzel dan niet en stap gerust deze tuin binnen en laat u verrassen. Het zijn stuk voor stuk tuinen die met veel passie, inzet en liefde worden onderhouden en de trotse eigenaren verwelkomen u graag.

De deelnemende tuinen zijn dit jaar in Bergen: Nesdijk 25 en 27B, Lijtweg 35, V. van Goghweg 6, Hereweg 15 (nabij de Franschman), Nassaulaan 48, Ide Minlaan 22 en in Schoorl: Teugelaan 4, Voorweg 46 (alleen zondag) en Heereweg 94. In de tuinen kunt u een flyer meenemen met de adressen en route. De tuinen zijn van 11.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Voor meer informatie zie ook onze site www.bergen.groei.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten