Sporten op het strand.
Sporten op het strand. ((Foto: aangeleverd).)

Beachfun: sporten op strand

EGMOND AAN ZEE - Tijdens de zomervakantie organiseert de Buurtsportcoach van de gemeente Bergen, Egmond en Schoorl in samenwerking met Jongerenwerk Bergen het populaire sportevenement voor de jeugd: Beachfun op het strand. Speciaal voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar worden op twee verschillende middagen in de vakantie diverse sportactiviteiten georganiseerd op het strand van Egmond aan Zee en Camperduin. Inschrijven is mogelijk via www.hollandsportbv.nl/zomervakantie-activiteiten-bergen        

De eerste Beachfun-middag vindt op maandag 15 juli plaats in Egmond aan Zee bij afgang Zuid, naast strandpaviljoen De Zilvermeeuw. De tweede Beachfun-middag wordt in Camperduin georganiseerd op maandag 22 juli, bij de lagune. Beide programma's starten om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. De begeleiding is in handen van ervaren instructeurs, jongerenwerkers en trainers van lokale sportaanbieders uit de gemeente Bergen. Zij dagen de jeugd uit om mee te doen aan verschillende sporten als Beach tennis, Zumba, bootcamp, speurtocht, powerkiten (voor kinderen ouder dan 10 jaar) en suppen (voor kinderen met A + B diploma). Het programma is op beide Beachdagen anders. Dit betekent dat kinderen zowel de eerste als de tweede middag mee kunnen doen. "Het mooie aan Beachfun is dat een kind ook kennis kan maken met wat minder voor de hand liggende sporten. Misschien is een kind uiteindelijk zelfs zo enthousiast dat het besluit om een bepaalde sport vaker te gaan beoefenen!" aldus Kraakman.

De deelnamekosten bedragen € 4,- per middag, aanmelden kan tot 5 juli via de website: https://www.hollandsportbv.nl/zomervakantie-activiteiten-bergen Alle ouders/verzorgers zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken of om gezellig mee te doen.

Meer berichten