De Componisten presenteren zich in Vredeskerkje

BERGEN AAN ZEE - Het 'Componistengala' tijdens de Kunst10daagse van 2014 in de Ruïnekerk krijgt op 22 oktober een vervolg in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee met 'KCB aan Zee – De componisten', wederom in samenwerking met stichting Kunstgetij. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Vier componisten/musici die lid zijn van het KunstenaarsCentrumBergen laten hun werk vanavond uitvoeren of brengen het zelf ten gehore: Corinne Moerbeek, Kees van Unen, Jan van Wijk en Pieter Rynja. Klarinettist en saxofonist Michel Duijves is als gast uitgenodigd, net als de inmiddels gevierde cellist Joachim Eijlander, de pianist Laurens de Boer en Elise Keep (zang en piano).

Met 'KCB aan Zee' versterkt het KCB de band met het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Voor meer informatie: kunstgetij.nl en vredeskerkje.nl of bel 06-20551899.

Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 38149037 of bij de Eerste Bergensche Boekhandel en, indien nog voorradig, ook aan de zaal. Kijk voor alle info op www.kunstgetij.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten