Een van de werken op de tentoonstelling 'Ogenschijnlijk'.
Een van de werken op de tentoonstelling 'Ogenschijnlijk'. ((Foto: aangeleverd))

Expositie KunstenaarsCentrumBergen

Expositie KunstenaarsCentrumBergen in Kranenburgh

BERGEN -Ogenschijnlijk, een fascinerend woord: immers, veel om ons heen is vaak ogenschijnlijk. Een woord ook dat eigenlijk moet worden gezien als een aansporing om beter te kijken.

In de tentoonstelling 'Ogenschijnlijk' worden werken getoond die de kijker uitnodigen om beelden 'anders' te bezien en te ervaren. Het gaat dan steeds om schijnbaar gewone beelden uit de wereld om ons heen. Beelden waaraan de kunstenaar een bepaalde wending heeft gegeven die kan leiden tot de vraag: Is wat we zien wel altijd wat het is…? Deelnemende kunstenaars: Yvonne Alting, Harry Beemsterboer, Elsbeth Cochius, Fennanda Eleveld, Carla Ellens, Truus Groen, Jan Grotenbreg, Jan van der Haven, Hedwig van der Heiden, Annetta van den Heuvel, Denise Holtkamp, Annelies Horden, Nelleke Hulsen, Marinus Klap, Rob Komen, Jawek Kwakman, Hans Landsaat, Lucas Lelieveld, Angeline Lips, Piet Lont, Cis Luttikhuis, Hans van Marwijk, Linda Mekkes, Susana Mulas Lastra, Malou Nahuys, Ursula Neubauer, Ingerid Opstelten, Karen Opstelten, John Ory, Noortje Peerdeman, Frits van de Reep, Piep van Sante, Gerda Schimmel, Saskia Spitz, Theo Steemers, Peter H. Toxopeus, Tineke Tukker, Angelique van Wesemael, Ludo Winkelman en Anneke de Witte.

De tentoonstelling, die loopt tot en met 5 januari 2020, is te zien in de KCB-expositieruimte op de eerste verdieping van de villa van Kranenburgh, Culturele Buitenplaats in Bergen. Opening zondag 10 november 17.00 uur met muzikale medewerking van Bas Buissink.

Meer berichten