`Kerstsfeer van weleer`, verkoop oude kerstversiering

Nieuws
Annelies wil haar verzamelhobby delen met iedereen die daar belangstelling voor heeft. (Foto: aangeleverd)
Annelies wil haar verzamelhobby delen met iedereen die daar belangstelling voor heeft. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BERGEN – Annelies Lakeman organiseert verkoop van oude, nostalgische kerstversiering. Op Hoflaan 16 in Bergen is zij vanaf nu tot en met 24 december elke middag van 13.00 tot 17.00 uur te vinden in haar Kersthuis. Annelies wil haar verzamelhobby delen met iedereen die daar belangstelling voor heeft.

Er is een grote collectie kerstversiering voor in de boom, met bijvoorbeeld oude vogeltjes, ballen, klokjes die nog echt kunnen klingelen, huisjes, kerken, dennenappels en trompetjes, veelal in de kleuren rood , wit en zilver. Verder ballen met bijzondere, heel oude groen- en goudkleuren en andere mooie diepe kleuren, lang geleden gemaakt met verf die al tientallen jaren niet meer gebruikt mag worden.
Echte kenners
De echte kenners vinden bij ‘Kerstsfeer van weleer’ een paar bijzondere pieken met een staart en een piramide met kleine zilverkleurige ballen van meer dan 110 jaar oud. Voor de kersttafel is er kristal, glas, tafelzilver en servies, alles oud en origineel. Vertederend is de uitnodigende doos met kerstmannetjes in verschillende formaten en het minuscule Japans Chenille kerstboompje met koperkleurige voet. Kortom, er is heel veel te zien en te koop. Annelies nodigt iedereen uit om te snuffelen en zich te laten verrassen.