Ontmoetingsmiddag van de Zonnebloem

Nieuws
Met het afsluiten van het seizoen, heeft de Zonnebloem de Egmonden haar gasten een muzikale middag bezorgd. (Foto: aangeleverd)
Met het afsluiten van het seizoen, heeft de Zonnebloem de Egmonden haar gasten een muzikale middag bezorgd. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

EGMONDEN - Met het afsluiten van het seizoen, heeft de Zonnebloem de Egmonden op 22 november haar gasten en genodigden een muzikale middag bezorgd, in een bomvolle zaal van de Prins Hendrikstichting.
Met het optreden van panfluitster Esther Meulmeester met begeleiding van Dub de Vries, werden mooie liederen ten gehore gebracht. Speciale gast was de Zuid-Afrikaanse zangeres Steffie Le Roux die verraste met vele mooie liederen, waaronder het lied van Claudia de Breij ('Mag ik dan bij jou') gezongen in het Zuid-Afrikaans, tot ontroering van velen.
Samen met sopraan Ann Robbert onder begeleiding van de pianist Lucas de Bruin konden de gasten meezingen met bekende Nederlandse liedjes. Na de pauze werden drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Elly Spijkers met het 5-jarig jubileum, Riet Baltus met haar 30-jarig jubileum en tot slot de voorzitster Atie Struving met haar 35-jarig jubileum. De middag werd besloten door de voorzitster, die de muziek bedankte en alle vrijwilligers voor hun inzet.