Botman en Van Vleuten in Ruïnekerk met 'Love Letters Special'

Nieuws
Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten spelen op zaterdag 29 december in de Ruïnekerk een 'Love Letters Special'..(Foto: Jessica Heetebrij')
Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten spelen op zaterdag 29 december in de Ruïnekerk een 'Love Letters Special'..(Foto: Jessica Heetebrij') rodi.nl

BERGEN – Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten spelen op zaterdag 29 december in de Ruïnekerk een 'Love Letters Special'. Het wordt een romantische versie van hun nieuwe programma 'Love Letters': met songs uit hun totale repertoire, ontroerende verhalen en beroemde liefdesbrieven.
Voor dit eindejaarsconcert kunnen bezoekers vooraf een liefdesbrief insturen, die op deze intieme avond tijdens het concert wordt voorgelezen en omlijst met een passende song. Een ideale gelegenheid om liefde te uiten aan de partner, beste vriend(in), ouders, broer of zus, kinderen, buren of iemand anders die belangrijk is. Let op: inzenden kan tot donderdag 20 december. Aanvang concert op 29 december is 20.15 uur.

Liefdesbrieven

Helen Botman: "Omdat het aan het einde van het jaar altijd zo'n bijzondere en warme sfeer is in de Ruïnekerk, geven we bij deze 'special' onze bezoekers de kans om met een liefdesbrief – of 'lieve brief' - hun eigen bijdrage te leveren aan het concert. En het hoeft niet per se een amoureuze liefdesbrief te zijn; het kan ook een lief briefje zijn aan iemand die je na aan het hart ligt en die je dat nog eens duidelijk wilt laten weten. Wij lezen die 'lieve briefjes' dan voor en zingen er een mooie song bij uit ons repertoire van de afgelopen jaren tot nu. We hebben al diverse brieven ontvangen en het is nu al duidelijk: het wordt een heerlijk romantisch en liefdevol eind van het jaar!"
Het concert is op zaterdag 29 december om 20.15 uur in de Ruïnekerk Bergen. Inzenden van de 'lieve brieven' kan tot donderdag 20 december naar info@helenbotman.com. Meer info en kaarten reserveren via www.botmanenvanvleuten.nl.